ARKIVPLAN

Långtidsarkivering | Räkenskap

Bokföringslagen kräver fysiskt förvarande av räkenskap i 7 år.

Företag som sparar sin dokumentation internt avsätter sällan tid för att uppfylla kraven för korrekt förvarande. Lättåtkomligt, överskådligt och säkert.

En vanlig, men dock mer kostsam lösning än nödvändigt, är hyra av förråd. Vikra Arkiv rekommenderar alla företag att utföra en

jämförelseanalys gällande sin arkivering.

Klicka HÄR för att skicka förfrågan om kostnadsfri analys.

Arkivrådgivning | Myndighet

Det är komplext att flytta ett fysiskt arkiv. Myndigheter och kommuner har i de flesta fall sin dokumentation internt med anpassning i enlighet med lagens krav. Dock kan förvaringslösningen komma att behöva justeras, flyttas eller omorganiseras. Vikra Arkivs personal har mångårig erfarenhet av dessa typer av uppdrag och hjälper till med rådgivning, logistikplanering och budgetering.

Klicka HÄR för förfrågan om arkivrådgivning, så berättar vi mer.

Arkivplan | Kommun

Vikra Arkiv erbjuder tjänster inom rådgivning och arkivplansupprättande åt företag och organisationer i hela landet. Många gånger brister det i hur arkivplanen följs, ibland uteblir det helt. Problematiken ligger främst i den anpassning som krävs efter vars kommuns riktlinjer. För större organisationer och koncerner kan det bli svårhanterligt.

Låt oss hjälpa er. Klicka HÄR för kontakt.

Kontakt

Växel 010-207 82 90​

mån - fre 08:00 - 16:00

info@vikraarkiv.se


 

VIKRA ARKIV

Teknikvägen 3 B

186 32 Vallentuna

Arkiv

OFFERT

MEJLA OSS HÄR

ARKIVPLAN

LOGGA IN

Branschmedvetna | Säkerhetsklassade | Rikstäckande

© 2019 - 2020

Vikra Arkiv org. 556918-3204